Olava Betong

Anne_Gotland

OLAVA BETONG designer kule og unike produkter i betong.

Anne Olava R. Jensen er kunstner, designer og art director som jobber i grenselandet mellom design og kunst. Hun jobber i hovedsak med betong og er opptatt av å vise materialet på en kul, elegant og leken måte. Alle hennes produkter er håndlagede og unike. Hennes filosofi er å lage varige produkter som skaper oppmerksomhet og gjerne har mer enn én funksjon. Mye av inspirasjonen finner hun i naturen.

Betong favner et vidt spekter av muligheter, både når det gjelder form, tykkelse, farger og overflatebehandling. Dessuten er det nesten vedlikeholdsfritt.

Hun er utdannet art director fra Westerdals Høyskole og har over 20 års erfaring fra reklamebransjen. Der har hun jobbet med kampanjer av ulike slag, utvikling av kreative konsepter, profilmanualer, logoer, design m.m. I tillegg er hun utdannet teknisk tegner. Hun har også deltatt på betongteknikk-kurs på Gotland i regi av kunstneren Stina Lindholm, Skulpturfabrikken.

OLAVA BETONG deltar på en rekke kunst- og designmarkeder og hennes arbeider er representert på kunstgallerier og kunstbutikker.